Vapen

Det bästa inom Nano-teknik för Vapen som används av proffsen

Se PRODUKTTEST för jämförelser med andra kända vapenprodukter

AR4200 Nanoceramic CLP – bygger på volframdisulfid (WS2), vilket är en av de mest smörjande materialen kända inom vetenskapen med en friktionskoefficient mätt till 0,03. AR4200 bildar en torr hård yta på metallegeringar och tål mycket extrema temperaturer. AR4200 är en rengörare, ett smörjmedel och ett korrosionsskydd. WS2 upphäver damm och smuts. Den har en behaglig lukt och är mörkt bärnstensfärgat.

AR4400 hBN LP – bygger på hexagonalt bornitrid för dess låga friktionskoefficient vid 0,15-0,70 och dess överlägsna egenskaper vid bindning till metall. Det är ett överlägset smörjmedel och ger utmärkt skydd mot korrosion. När vapnet är rent kommer AR4400 att förhindra att bly och kol byggs upp. Det skapar en torr hård film med ingen lukt och neutralt i färg.

AR8300 Severe Duty Biodegradable Synthetic Grease – för de mest extrema miljöer. Överlägset skydd och prestanda för rörliga delar i mekanismer. 10 år i utveckling, den innehåller över ett dussin komplexa nano mineraler som bildar en jonisk yta fem gånger hårdare än värd metallen, tål extrem belastning på 1.813.000 PSI och den lägsta COF värdet i Tribologi vid 0,003. Den synergistiska kombinationen av dom olika elementen lockas till friktionsvärmen och återställer således slitna ytor i områden med friktion.

AR2400 Nano WS2 Dry Film Lubricant – nano tungsten disulfid är ett torr baserat universal smörjmedel på sprayflaska. Bättre än moly, grafit, PTFE, borsyra eller något annat smörjmedel. Klarar hög temperatur, högt tryck, hög belastning, högt vakum och den lägsta COF 0.03.

Vapentidningen testar Archoil i nummer 9/2015

Klicka för att förstora

Vapentidningen_2015

Video om Archoil´s vapenprodukter & LP

Superskytten Simon “JJ” Racaza kommenterar Archoil CLP & LP

Videoklipp där Simon “JJ” Racaza tränar & LP

Simon “JJ” Racaza History Channel & LP

 

Professionella skyttar rekommenderar och använder Archoil

Archoil_6 Archoil_5 Archoil_4 Archoil_3 Archoil_2 Archoil_1